Stretchtenten

Stretchtenten

Stretchtenten worden steeds populairder als oplossing voor evenementen en feesten. Hieronder enkele redenen om een stretchtent te kopen voor uw volgende evenement:

- Slechtweergarantie: Wij houden voor u een volledig afsluitbare constructie beschikbaar bij minder goed weer (kadertent of pagodetent). Let op: We kunnen dit enkel aanbieden bij de eerste reservatie per weekend; snel zijn is dus de boodschap! - Flexibiliteit in vorm en grootte: Stretchtenten zijn zeer flexibel in grootte en vorm, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten evenementen en locaties. - Bescherming tegen weersomstandigheden: Stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende stof en bieden bescherming tegen regen en zon. Dit betekent dat uw gasten comfortabel kunnen blijven, ongeacht de weersomstandigheden. - Duurzaamheid: Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en veelvuldig gebruik. - Unieke uitstraling: Stretchtenten hebben een unieke en elegante uitstraling die zorgt voor een bijzondere sfeer op uw evenement. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar: wit, zwart, zandkleur, beige,... Hierdoor kunt u uw evenement personaliseren en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op om te bespreken welke opties beschikbaar zijn voor uw specifieke evenement en om een offerte op maat te ontvangen.

Vraag een offerte aan
Stretchtenten

U hebt vragen?
Wij hebben antwoorden!

Wij kunnen ook zorgen voor de opbouw, demontage, reinigen, drogen en het stockeren van uw tent.

Kleuropties :
  • Wit
  • Zwart
  • Zandkleuren
Onze stretchtenten worden gebruikt voor verschillende doeleinden: