Glampingtenten

Bij All Tent Solutions kunt u terecht voor luxe en stijlvolle tenten die uw camping, glamping of evenement naar een hoger niveau tillen.

Onze glampingtenten zijn ontworpen om u een unieke ervaring te bieden. Wij bieden verschillende maten en stijlen, zodat u de perfecte tent kunt vinden die past bij uw behoeften en budget. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor een evenement of op zoek bent naar een permanente glampingtent op uw camping, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Hieronder vindt u enkele redenen waarom u voor onze glampingtenten zou moeten kiezen:

  • Luxe uitstraling: Onze glampingtenten zijn ontworpen om luxe en comfort te bieden. De tenten hebben een unieke en elegante uitstraling, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.
  • Ruimte en comfort: Onze tenten zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor uw gasten en hun bagage. Daarnaast zijn de tenten voorzien van comfortabele bedden, zachte kussens en warme dekens.
  • Bescherming tegen weersomstandigheden: Onze tenten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn waterdicht en UV-bestendig.
  • Duurzaamheid: Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam. Ze zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en gaan lang mee.
  • Aanpasbaarheid: Onze tenten zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. We kunnen de tenten aanpassen aan uw wensen, zoals het toevoegen van extra ramen of deuren.

Onze glampingtenten zijn beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop. Als u geïnteresseerd bent in het huren van een tent voor uw evenement of seizoensgebonden camping, hebben we flexibele huuropties beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook volledige installatie- en demontageservices, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details.

Als u op zoek bent naar een permanente glampingtentoplossing, bieden we ook aangepaste verkoopopties aan. Onze tenten kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en kunnen worden geleverd met alle benodigde accessoires, zoals bedden, meubels en verlichting.

Het hebben van een glampingtent op uw camping of resort kan een geweldige manier zijn om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden en uw bedrijf te laten groeien.

Neem contact met ons op om te bespreken welke opties beschikbaar zijn en hoe we u kunnen helpen uw evenement of accommodatie naar een hoger niveau te tillen.

Vraag een offerte aan
Glampingtenten

Sleutel op de tent is ook mogelijk! ;-)

Een volledige uitrusting met sanitair, buitenterras, keukeninrichting, bedden, linnengoed,...? Wij bieden een oplossing op maat aan!

Wat zijn de mogelijke opties?

  • Ramen en deuren: Pagodetenten kunnen worden voorzien van ramen en deuren om natuurlijk licht binnen te laten en voor een betere ventilatie. Dit is vooral handig bij warm weer, omdat het de temperatuur binnenin de tent kan verlagen.
  • Vloeren: Om het comfort voor uw gasten te vergroten, kunt u ervoor kiezen om een vloer te huren voor uw pagodetent. Dit zorgt voor een vlakke en stabiele ondergrond, wat vooral handig is als uw evenement plaatsvindt op een oneffen ondergrond.
  • Verlichting: Het huren van verlichting voor uw pagodetent kan zorgen voor een gezellige en aangename sfeer, vooral als uw evenement 's avonds plaatsvindt. Er zijn verschillende soorten verlichting beschikbaar, van hanglampen tot sfeerverlichting.
  • Decoratie: Om uw pagodetent aan te passen aan uw specifieke evenement, kunt u ervoor kiezen om deze te decoreren met bijvoorbeeld bloemen, linten of andere decoratieve items. Bij All Tent Solutions kunnen wij u voorzien van doeken voor een luxueuze aankleding van uw tent.

Resorttenten

Bell tenten

Safaritenten