Onze tenten

Pagodetenten

Pagodetenten

Pagodetenten beginnen vanaf afmetingen van 5x5 meter en 6x6 meter. Deze tenten zijn uiterst geschikt om uit te breiden in alle richtingen en vormen. Deze pagodetenten zijn trouwens inzetbaar voor verschillende type evenementen.

Meer info
Kadertenten

Kadertenten

Aluminium hallen of kadertenten worden geïnstalleerd met een overspanning tot maximum 25 meter. Bovendien beschikken ze over een geavanceerd vloerensysteem zodat ze oneffenheden in het terrein wegwerken.

Meer info
Stretchtenten

Stretchtenten

Deze unieke tent zal meteen in het oog springen bij uw bezoekers. Van 4x5 meter tot 12x25 meter biedt deze tent een oplossing voor de meest exclusieve evenementen voor een betaalbare prijs. Deze huur van deze tent komt bovendien met een Slecht Weer Garantie!

Meer info
Glampingtenten

Glampingtenten

Wilt u graag iets speciaals aanbieden aan uw klanten, of bent u eigenaar van een camping? Dan zijn onze glampingtenten de oplossing!

Meer info
Tentaankleding

Tentaankleding

Wij installeren niet enkel uw tent maar kunnen ook de aankleiding verzorgen. Zo beschikken we over houten vloeren, tapijten en verwarmingselementen. Ook kunnen we de tent voozien van tafels, stoelen, sfeerverlichting, WC-wagens en nog zoveel meer.

Meer info