Over ons

Over ons

All Tent Solutions is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van tenten en inrichting op maat voor elke gelegenheid. Op zoek naar een springkasteel? Ook hiermee kunnen wij u helpen!

Tentenverhuur Joris heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf zijn naam zal veranderen naar All Tent Solutions. Deze naamsverandering weerspiegelt de groei van het bedrijf, dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een full-service leverancier van tijdelijke structuren voor evenementen en projecten.

De nieuwe naam All Tent Solutions benadrukt het feit dat het bedrijf niet alleen tenten verhuurt, maar ook andere tijdelijke structuren biedt zoals podia, tribunes en overkappingen. Deze uitbreiding van diensten heeft het bedrijf in staat gesteld om een breder scala aan evenementen te ondersteunen, van kleine feestjes tot grote festivals en sportevenementen.

Het rebrandingproces van Tentenverhuur Joris naar All Tent Solutions omvat ook een nieuw logo en een bijgewerkte website. Het nieuwe logo heeft een frisse en moderne uitstraling en benadrukt de veelzijdigheid van het bedrijf. De website is opnieuw ontworpen om een betere gebruikerservaring te bieden en om de nieuwe diensten van het bedrijf te benadrukken.

All Tent Solutions blijft gevestigd in dezelfde regio en biedt dezelfde hoge kwaliteit van dienstverlening waar klanten van Tentenverhuur Joris op vertrouwden. De naamsverandering is bedoeld om de evolutie van het bedrijf te ondersteunen en een betere positionering in de markt te bieden.

All Tent Solutions
All Tent Solutions
shape image
All Tent Solutions

Wij verzorgen uw droomfeest!

Iets speciaals te vierenmet vrienden, familie of personeel? Wij helpen u graag bij het realiseren van een spetterend en uniek feest.

Contacteer ons
Icon

Ons adres

Kolisstraat 16
3670 Oudsbergen/Meeuwen
Icon
Bel ons: Zaakvoerder - Joris
 +32 (0) 496 860 706
Whatsapp: Kantoor - Michelle
 +32 (0) 471 799 860
Icon

Mail ons

[email protected]
 
shape image